Technisch Detacheringsbureau in Eindhoven | Détech Engineering

Mechanical Engineer op zoek naar flexibiliteit binnen een vaste baan?

Mechanical Engineer op zoek naar flexibileitit binnen een vaste baan?

Ben jij junior, medior of senior mechanical engineer?

Als technisch detacheringsbureau zijn wij altijd op zoek naar goede technici voor mooie uitdagingen bij onze opdrachtgevers. Dat niet alleen! We nemen zelf ook goede technici aan die op projectbasis worden ingezet. Zo hebben we ook een vaste ‘Mechanical Engineer poule’. Ben jij Mechanical Engineer en heb jij interesse om je horizon te verbreden terwijl je tegelijkertijd de zekerheid hebt van een vaste baan? Dan komen we graag met je in contact.

Onze Mechanical Engineer Poule

Onze poule bestaat uit mechanical engineers van diverse niveaus en gericht op verschillende vakgebieden. Zo hebben we mensen in dienst die werken op automotive, machinebouw en/of hightech projecten. Als je onderdeel vormt van de Détech poule, ben je vast bij ons in dienst, maar werk je voor verschillende opdrachtgevers op diverse projecten. Bij een innoverende start-up of bij een gerenommeerd bedrijf van de gevestigde orde, het kan allemaal! Natuurlijk bespreken we samen waar je wensen en je ontwikkelingsbehoeften liggen om op basis daarvan de bij jou meest passende projecten en opdrachtgevers te selecteren. 

Waarom je onderdeel wil uitmaken van onze poule?

 1. Zekerheid terwijl je je horizon verbreedt

  In de eerste plaats omdat het de zekerheden biedt van een vaste baan, met de afwisseling en uitdaging om kijkjes te nemen in verschillende keukens. Ideaal dus als je net afgestudeerd bent en nog niet exact weet wat je wilt of voor degene met al wat meer ervaring op zoek naar afwisseling en dynamiek in hun functie. Je krijgt bij ons direct een vast contract, dus ook al zit er bijvoorbeeld een week tussen het ene en het volgende project, behoudt je je salaris en het recht op secundaire arbeidsvoorwaarden.

 2. Je vormt onderdeel van een team gelijkgestemden

  Samen vormen we een team. We delen onze kennis en ervaring, volgen de nodige scholing of trainingen en organiseren leuke challenges en ontmoetingen.

 3. Je kunt je oriënteren op en werken naar doorgroeimogelijkheden

  Als mechanical engineer heb je een brede functie met veel verschillende werkzaamheden. Wat je exact gaat doen, hangt af van het vakgebied waarbinnen je gaat opereren en natuurlijk het project dat je uit gaat voeren. Vanuit de poule heb je niet alleen de mogelijkheid om te werken binnen andere vakgebieden dan je gewend bent, maar kun je ook de keuze maken je te specialiseren op een specifiek gedeelte of het juist breed aanpakken en zoveel mogelijk kennis opdoen. Vanuit de functie mechanical engineer zijn er dan ook veel doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld project engineer. Wij begeleiden en helpen je de groei te maken die jij ambieert.

 4. Persoonlijke begeleiding en coaching van ons

  Détech is in feite je werkgever en je bent bij ons in dienst. Maar, wij zijn niet de ‘standaard’ werkgever. Wij begeleiden en coachen je in je ontwikkelingen en staan je bij. Valt een project je bijvoorbeeld toch ontzettend tegen? Dan gaan we samen zoeken naar alternatieve oplossingen. Wil je graag een opleiding doen? Dan gaan we kijken hoe we dat vorm kunnen geven. Wij zijn dus minder geënt op de dagelijkse bedrijfsvoering, maar echt geënt op jouw prestaties en ontwikkeling. 

Wil jij een keer vrijblijvend kennismaken?

Of je nu bijna afgestudeerd bent of al jaren werkzaam bent als mechanical engineer. Wij ontmoeten je graag! Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking, zodat we samen kunnen bekijken of wij bij elkaar passen. Alvast even benieuwd naar de vacature voor de poule? Neem dan hier een kijkje.

Heel graag tot snel! 

Groet,
Eva Boetzkes

PS: Wil je op de hoogte blijven van meer interessante blogs, nieuwtjes en leuke dingen die we ondernemen? Volg dan zeker ook even onze LinkedIN pagina!