Maak kennis met de technisch consultants van Détech consultancy

Technisch consultants

Wat een mijlpaal! Détech Engineering viert dit jaar haar 30-jarig bestaan. Daar waar we 30 jaar geleden begonnen zijn als technisch detacheringsbureau, hebben we ons aanbod in de loop der jaren aanzienlijk uitgebreid. Inmiddels bieden wij maatwerkoplossingen die verder gaan dan het detacheren en bemiddelen van technische professionals. Maak kennis met Détech Consultancy en onze technisch consultants.

Schakel de juiste ervaring, kennis en expertise in op het moment dat u het nodig heeft.

Met onze diepgaande kennis en ruim 30 jaar ervaring in de technische sector, helpen wij uw organisatie om te innoveren, te groeien en zich aan te passen aan veranderende uitdagingen. Van strategische planning tot projectuitvoering of een heldere objectieve blik, onze technische consultants en experts staan klaar om uw team te versterken op het moment dat jij daar specifiek behoefte aan hebt.

Met Détech Consultancy ondersteunen we bedrijven op projectbasis, waarbij we onze expertise inzetten om oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Maak te allen tijde aanspraak op specialistische kennis in automotive en machinebouw
Schakel uw engineeringscapaciteit flexibel en snel op en/of af
Vang capaciteitsproblemen door ziekte, speciale projecte of extra drukte op
Schakel een objectieve externe kijk in met kennis van zaken voor iedere uitdaging
Maak gebruik van technische consultants die kennis én kwaliteit leveren

De juiste technische consultant voor ieder project

Wij hebben een uitgebreide poule technische consultants en professionals in dienst met expertise op diverse disciplines die ingezet kunnen worden op uw project of uitdaging. Met een zorgvuldige selectieprocedure garanderen we dat alleen de meest geschikte technische consultants worden geselecteerd en toegewezen voor uw project.

En wij gaan verder dan alleen het verzekeren van de juiste kennis; onze technisch consultants zijn allemaal hooggeschoold, professioneel, flexibel en zeer bekwaam om te werken op projectbasis. Met onze aanpak bent u verzekerd van een vlekkeloze match die voldoet aan al uw behoeften en verwachtingen voor uw project.

Zoekt u een persoonlijke en betrokken partner voor al uw capaciteitsvraagstukken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij houden van een directe en persoonlijke aanpak. No-nonsense, maar to the point en vooral: afspraak is afspraak. Dat zijn wat ons betreft belangrijke pijlers voor het opbouwen van een solide relatie en partnerschap.

Meer weten en/of een keer kennismaken? We ontmoeten u heel graag!

Groet,
Max, Eva en Gerard

PS: Wil je actief op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Volg dan zeker ook onze LinkedIN pagina.