Ons Team

Het Détech team bestaat uit gedreven professionals die met oprechte aandacht voor je klaar staan!

Kandidaat of opdrachtgever? Bij ons ben je geen CV of nummer. Wij houden van een directe en persoonlijke aanpak. Ons team bestaat uit professionals die werken met oprechte interesse en aandacht, die over uitzonderlijk veel kennis en ervaring beschikken en bovenal een enorme bezieling hebben voor hun vak. We stellen ons team graag aan je voor! 

Rolf Drenthen

Senior Accountmanager

Trouwe, enthousiaste, zeer gewaardeerde collega en het langst werkzaam bij Détech. Hij kent dan ook echt alle ins & outs van ons mooie bedrijf.

Met veel betrokkenheid, kennis en kunde beheert Rolf accounts in zowel de automotive- als machinebouwsector. Van acquisitie tot relatiebeheer, van het zoeken naar kandidaten tot de afronding van het volledige aannamebeleid én de verdere begeleiding van zowel de kandidaten als opdrachtgevers. Rolf is dan ook veel aanwezig op locatie bij onze grotere opdrachtgevers als aanspreekpunt. 

Ruud van der Velden

Senior Accountmanager

Aanstekelijke enthousiasteling, doorzetter, humoristisch én niet voor één gat te vangen. 

Met veel plezier, enthousiasme en oprechte interesse onderhoudt Ruud de contacten met onze opdrachtgevers en kandidaten. En dat niet alleen! Ruud haalt ook veel voldoening uit het geven van een training op hogescholen, het helpen of coachen van collega’s en fungeert als klankbord m.b.t vragen over de marktconformiteit van salarissen, hoe je een cv opstelt of sterke motivatiebrief schrijft. De focus van Ruud ligt met name op de machinebouw en hightech sector, maar ook de automotive branche vindt hij helemaal geen straf.

Gerard van der Putten

General Manager

Een échte people manager; betrokken, open, direct en loyaal. Gaat recht op zijn doel af met een hands-on mentaliteit en brengt een berg aan ervaring ter tafel.

Gerard is onze helikopter. Hij is verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering, de strategie- en beleidsbepaling, het structureren van onze organisatie en de begeleiding van ons interne team. Met veel ervaring, kennis, kunde en zeer zeker ook interesse in de bevindingen van ons interne team, onze opdrachtgevers en kandidaten is hij dagelijks intensief bezig om ons mooie bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen.

Eva Boetzkes

Recruiter

Ambitieus, leergierig en enorm sociaal. De enige vrouw van het stel, maar de grootste Formule 1 fan op de werkvloer.

Met veel interesse en aandacht gaat Eva de gesprekken aan met potentiële kandidaten om vervolgens een succesvolle match te realiseren. Anders dan veel recruiters, heeft Eva (net als wij) niet zoveel met cv’s. Ja, tot op zekere hoogte, maar veel nieuwsgieriger is zij naar de mens achter dat cv. Hoewel ze beschikt over de nodige technische kennis om te beoordelen of een kandidaat beschikt over de juiste skills, weet ze feilloos in te schatten of een kandidaat en opdrachtgever ook echt gelukkig worden van een match.

Berry Leenders

Administrateur

Punctueel, recht door zee, op de hoogte van alle ‘regeltjes’ en een gangmaker op de werkvloer met een meer dan gezonde dosis humor. 

Met veel zorgvuldigheid verzorgt Berry bij ons de volledige administratie én maakt hij bijvoorbeeld ook de salarissen over. Hem moet je dus te vriend houden. Berry is bovendien aanspreekpunt voor alle administratieve vragen van kandidaten of opdrachtgevers en voorziet hen graag van de nodige antwoorden en/of advies. Ook ons interne team kan altijd op de hulp van Berry rekenen als er iets onderzocht of geregeld moet worden.

Melvin Lancé

Accountmanager

Technisch onderlegd, behulpzaam en breed geïnteresseerd. Melvin ontdekt niet alleen graag nieuwe technieken, maar zeker ook mensen, culturen en keukens.

Melvin houdt zich als accountmanager dagelijks bezig met het vinden en binden van technici en bedrijven in zowel de automotive- als de werktuigbouw sector. Dankzij zijn technische achtergrond in de automotive sector, zijn behulpzame karakter, brede interesse en gevoel voor humor is hij voor kandidaten, opdrachtgevers en directe collega’s een prettige gesprekspartner. 

Max van der Linden

Accountmanager

Ondernemend, leergierig, in voor een lolletje en zeer zorgvuldig. Als Max zijn tanden ergens in bijt, gaat hij er voor de volle 100% voor!

Als accountmanager is Max mede verantwoordelijk voor het vinden van geschikte technici en begeleidt hij hen gedurende hun eventuele loopbaan bij ons. Van de eerste kennismaking, tot het maken van de perfecte match en de begeleiding gedurende het volledige dienstverband staat Max met veel toewijding voor hen klaar!