Wij detacheren technisch personeel op alle niveau’s

Jouw partner voor flexibel technisch personeel

Wil je te allen tijde aanspraak kunnen maken op specialistische capaciteit voor jouw organisatie? Dan bieden wij uitkomst. Al ruim 30 jaar detacheren we personeel voor technische bedrijven uit de regio. Van ambitieuze starters tot senior specialisten. We hebben opgeleide technische professionals in dienst, een rijk netwerk van specialisten opgebouwd en zitten continu dicht op het vuur om aanstormend talent aan ons te binden.

Als vaste strategische partner denken we actief mee over je langetermijnstrategie omtrent het flexibel op- en afschalen van je bezetting. Ook zijn we natuurlijk in staat snel te schakelen om onverwachte of tijdelijke capaciteitsproblemen op te lossen. Wil je liever werken op basis van consultancy? Dat kan dus ook!

Technisch personeel voor iedere uitdaging

Bij het aannemen of aantrekken van technisch personeel houden we er rekening mee dat zij niet alleen beschikken over de nodige kennis, maar ook dat zij professioneel te werk gaan, geschikt zijn om flexibel en op projectbasis te werken en in staat zijn mee te werken op het niveau dat onze opdrachtgevers gewend zijn. Er vindt dan ook een zorgvuldige inventarisatie en selectie plaats wanneer wij technische professionals inzetten zodat we altijd de best passende match kunnen maken.

Specialisaties

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij ontzorgen je in de zoektocht naar extra technisch personeel en regelen het gehele traject van selectie tot en met een soepele start. Ook nadat een specialist gestart is, ontzorgen we je als het gaat om de handling. Omdat de specialist bij ons in dienst is, blijven wij ook vast aanspreekpunt en regelen we bovendien alle werkgevers gerelateerde zaken omtrent het dienstverband. Wil je een specialist van ons overnemen en in dienst laten treden bij jouw bedrijf? Dan is dat bespreekbaar.

Technisch personeel | Technisch Detacheringsbureau Detech Engineering in Eindhoven

Persoonlijk, direct, betrokken en afspraak is afspraak

Wij houden van een directe en persoonlijke aanpak. No-nonsense, maar to the point en vooral: afspraak is afspraak. Dat zijn wat ons betreft belangrijke pijlers voor het opbouwen van een solide relatie en partnerschap. 

Graag eens kennismaken? We ontmoeten je graag!