Technische vacatures & projecten

Wij hebben technische vacatures en projecten voor ambitieuze technici die willen werken aan uitdagende projecten

Détech is een ingenieursbureau met een grote diversiteit aan technische vacatures en projecten in de machinebouw en automotive industrie. Voor toonaangevende, nationale en internationale, hightech bedrijven uit de regio zoeken wij ambitieuze MBO’ers, HBO’ers en WO’ers die willen werken aan uitdagende projecten. Onze persoonlijke resultaatgerichte werkwijze staat garant voor op jouw lijf geschreven carrièremogelijkheden. Net afgestudeerd of toe aan een vervolgstap? In beide gevallen ontmoeten we je graag!

Persoonlijk, direct en betrokken

Bij ons ben je geen cv of nummer. Wij houden van een directe en persoonlijke aanpak. In een persoonlijk gesprek leren we je dan ook graag kennen en vormen we een beeld van wat je wilt en wat je kunt. Sámen selecteren we op basis hiervan de meest passende projecten voor jou en begeleiden we je in alle eventuele vervolgstappen. Met een goede coach haal je ten slotte het beste uit je carrière.

Eenmaal aan de slag voor een project of bij een opdrachtgever? Ook dan stopt onze inzet niet. Wij blijven sparringpartner en aanspreekpunt. We delen onze kennis, faciliteren in wenselijke cursussen of opleidingen en organiseren met regelmaat leuke en/of interessante ontmoetingen. Eenmaal aan het werk via Détech? Dan behoor je tot de Détech familie en staan we voor je klaar.

Werkwijze

Je kunt reageren op beschikbare technische vacatures & projecten of een open sollicitatie indienen. Nadat je je hebt ingeschreven volgt een gesprek om een compleet beeld te krijgen van je kennis, ervaring en ambities. Vervolgens kijken we samen welke technische vacatures en/of projecten hierbij passen en stellen we je voor aan onze projectmanager en/of onze opdrachtgever(s). Daarop volgt veelal een introductiegesprek.

Doorgaans volgt daarna een 2e gesprek met je directe nieuwe collega’s waar uitgebreider over de functie verteld wordt. Wanneer alle partijen groen licht geven gaan we er ‘werk van maken’ (of de afspraken op papier zetten.) Meestal wordt gestart met een tijdelijk contract en krijg je daarna een vaste baan bij Détech of bij de opdrachtgever.

Binnen enkele weken na je eerste werkdag bespreken we hoe het op je nieuwe werkplek gaat. Daarna wordt er regelmatig officieel en/of informeel bijgepraat over de dingen die belangrijk zijn. Onze projectmanagers blijven je aanspreekpunt op de werkplek en voor andere vragen staat de backoffice voor je klaar.

Technische vacatures & projecten

Hier vind je een overzicht van de momenteel beschikbare technische vacatures en projecten waarop je kunt reageren. Staat er nu niet direct iets voor je tussen, maar ben je wel op zoek? Schrijf je dan evengoed vrijblijvend in zodat we je verder kunnen helpen.

Vacatures en projecten

Open sollicitatie

Specialisaties

Wil je meer informatie en/of kennismaken?

Neem gerust contact op. Wij ontmoeten je graag!