We maken graag kennis met technische specialisten

Vul het kennismakingsformulier in en we nemen snel contact met je op voor een afspraak.

Eva Boetzkes | Technisch Detacheringsbureau Détech Engineering Eindhoven

Eva
Boetzkes

Eventueel kan je ook vast je CV meesturen.

We hebben altijd ruimte voor technische specialisten of starters

Ben jij een ambitieuze techneut en sta jij wellicht open voor een nieuwe uitdaging? Je oriënteren kan nooit kwaad. Wij hebben een breed scala aan mogelijkheden bij diverse toonaangevende hightech bedrijven in de regio en sparren graag eens met je om te kijken of er interessante carrièrekansen voor jou zijn. Vul het kennismakingsformulier in en we nemen snel contact met je op voor een afspraak.

Over Détech

Wij vinden altijd een uitdaging die bij jou past

Wij hebben met al onze technische specialisten een goede relatie. Bij ons ben je geen cv of nummer. Wij houden van een directe en persoonlijke aanpak. In een persoonlijk gesprek leren we je dan ook graag kennen en vormen we een beeld van wat je wilt en wat je kunt. Sámen selecteren we op basis hiervan de meest passende projecten voor jou en begeleiden we je in alle eventuele vervolgstappen. Met een goede coach haal je ten slotte het beste uit je carrière.

Eenmaal aan de slag bij een project op opdrachtgever? Ook dan stopt onze inzet niet. Wij blijven sparringpartner en aanspreekpunt. We delen onze kennis, faciliteren in wenselijke cursussen of opleidingen en organiseren met regelmaat leuke en/of interessante ontmoetingen. Eenmaal aan het werk via Détech? Dan behoor je tot de Détech familie en staan we voor je klaar.