Persoonlijk, direct en betrokken

Bij ons ben je geen cv of nummer. Wij houden van een directe en persoonlijke aanpak. In een persoonlijk gesprek leren we je dan ook graag kennen en vormen we een beeld van wat je wilt en wat je kunt. Samen selecteren we op basis hiervan de meest passende vacature of project voor jou en begeleiden we je in alle vervolgstappen. Met een goede coach haal je ten slotte het beste uit je carrière.
Eva Boetzkes Recruiter

Vrijblijvend kennismaken?

“Stuur mij een Whatsapp, bel of kom langs voor een kennismaking.
Ik sta voor jou klaar om je welkom te heten binnen Détech.“

Eva Boetzkes - Recruiter
06 - 28 83 71 30

Werkwijze

Je kunt reageren op beschikbare technische vacatures & projecten of een open sollicitatie indienen. Nadat je je hebt ingeschreven volgt een gesprek om een compleet beeld te krijgen van je kennis, ervaring en ambities. Vervolgens kijken we samen welke technische vacatures en/of projecten hierbij passen en stellen we je voor aan onze projectmanager en/of onze opdrachtgever(s). Daarop volgt veelal een introductiegesprek.

Doorgaans volgt daarna een 2e gesprek met je directe nieuwe collega’s waar uitgebreider over de functie verteld wordt. Wanneer alle partijen groen licht geven gaan we er ‘werk van maken’ (of de afspraken op papier zetten.) Meestal wordt gestart met een tijdelijk contract en krijg je daarna een vaste baan bij Détech of bij de opdrachtgever.

Eenmaal aan de slag voor een project of bij een opdrachtgever? Ook dan stopt onze inzet niet. Wij blijven sparringpartner en aanspreekpunt. We delen onze kennis, faciliteren in wenselijke cursussen of opleidingen en organiseren met regelmaat leuke en/of interessante ontmoetingen. Eenmaal aan het werk via Détech? Dan behoor je tot de Détech familie en staan we voor je klaar.

Technische vacatures & projecten

Hier vind je een overzicht van de momenteel beschikbare technische vacatures en projecten waarop je kunt reageren. Staat er nu niet direct iets voor je tussen, maar ben je wel op zoek? Schrijf je dan evengoed vrijblijvend in zodat we je verder kunnen helpen.

Vacatures en projecten

Kennis maken?

Specialisaties

Wil je meer informatie en/of kennismaken?

Neem gerust contact op. Wij ontmoeten je graag!