De perfecte uitdaging voor iedere technische professional

Dé uitdaging die bij jou past

Wij bieden een grote diversiteit aan projecten en banen in de machinebouw en de automotive industrie. Afhankelijk van je kennis, ervaring en wensen hebben wij altijd een uitdaging die bij je past. Of je nu kiest voor detachering bij de bedrijven waar we mee werken of liever op consultancybasis vanuit Détech werkt. Wij bieden jou gegarandeerd de voor op jouw lijf geschreven carrièremogelijkheden.

Net afgestudeerd of toe aan een vervolgstap? In beide gevallen ontmoeten we je graag!

Eva Boetzkes | Technisch Detacheringsbureau Détech Engineering Eindhoven

Vrijblijvend kennismaken?

“Stuur mij een Whatsapp, bel of kom langs voor een kennismaking.
Ik sta voor jou klaar om je welkom te heten binnen Détech.“

Eva Boetzkes - Recruiter

Persoonlijk, direct en betrokken

Bij ons ben je geen CV of nummer. Wij houden van een directe en persoonlijke aanpak. In een persoonlijk gesprek leren we je dan ook graag kennen en vormen we een beeld van wat je wilt en wat je kunt. Samen selecteren we op basis hiervan de meest passende vacatures of projecten voor jou en begeleiden we je in alle eventuele vervolgstappen die komen. Met een goede coach haal je ten slotte het beste uit je carrière.

Werkwijze

Je kunt reageren op beschikbare technische vacatures & projecten of een open sollicitatie indienen. Nadat je je hebt ingeschreven volgt een gesprek om een compleet beeld te krijgen van je kennis, ervaring en ambities. Vervolgens kijken we samen welke projecten of vacatures en werkwijze hierbij passen en stellen we je voor aan onze projectmanager en/of onze opdrachtgever(s). Daarop volgt veelal een introductiegesprek.

Meestal volgt daarop een 2e gesprek met je directe nieuwe collega’s waar uitgebreider over de uitdaging verteld wordt. Wanneer alle partijen groen licht geven gaan we er ‘werk van maken’ (of de afspraken op papier zetten.)

Binnen enkele weken na je eerste werkdag bespreken we hoe het op je nieuwe werkplek gaat. Daarna wordt regelmatig formeel en/of informeel bijgepraat over de dingen die belangrijk zijn. Onze projectmanagers blijven je aanspreekpunt op de werkplek en voor andere vragen staat de backoffice voor je klaar.

Beschikbare projecten en vacatures

Hier vind je een overzicht van de momenteel beschikbare projecten en vacatures waarop je kunt reageren. Staat er nu niet direct iets voor je tussen, maar ben je wel op zoek? Schrijf je dan evengoed vrijblijvend in zodat we je verder kunnen helpen.

Of neem direct contact met ons op voor een kennismaking.

Specialisaties

Wil je meer informatie en/of kennismaken?

Neem gerust contact op. Wij ontmoeten je graag!