Veel gestelde vragen

Wat voor soort bedrijf is Détech?

Détech is gespecialiseerd in het detacheren en werven & selecteren van technische professionals op MTS, HTS, TU niveau en hoger met name in de hightech machinebouw, automotive- en luchtvaartindustrie.

Hoe werkt Détech precies?

Eigenlijk zijn wij continu op zoek naar technici voor onze opdrachtgevers en uitdagende vacatures voor onze (toekomstige) medewerkers. Onze opdrachtgevers starten nieuw projecten of zoeken (vast) personeel voor uitbreiding. Zij vragen ons om kandidaten voor te stellen omdat wij het bedrijf en de arbeidsmarkt kennen. Wij benaderen mensen die de sollicitatieprocedure doorlopen hebben en leggen hen de functie voor en/of plaatsen advertenties e.d. Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd door de opdrachtgever die de functie doorsprekt. Wanneer beide partijen geïnteresseerd zijn wordt e.e.a. contractueel vastgelegd.

En hoe werkt het dan verder? De sollicitatieprocedure:

Nadat we je gegevens hebben ontvangen, wordt aan de hand daarvan bekeken of een persoonlijk gesprek interessant is voor beide partijen. We nodigen je dan uit voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek proberen wij een beeld te vormen van je kennis en ambities. Daarna kijken we wat voor functies en opdrachtgevers hierbij passen. We nemen eventueel een psychologische test af en stellen je vervolgens voor aan één of meerdere van onze opdrachtgevers. Meestal volgt dan een introductiegesprek bij de opdrachtgever.

Heeft Détech alleen tijdelijke banen of ook vaste ?

Of een functie tijdelijk of vast is, is meestal afhankelijk van de specifieke functie. Meest voorkomende contractvormen zijn:
  • Werving & Selectie: Détech begeleidt de procedure, je krijgt een dienstverband bij de opdrachtgever.
  • Voorloopcontract: De opdrachtgever is voornemens je een dienstverband te geven, maar laat het initiële jaarcontract via Détech lopen.
  • Projectcontract bij Détech is voor de duur van het project óf voor een bepaalde tijd. Ruim van tevoren gaat Détech op zoek naar andere projecten.
  • Vast contract bij Détech: Détech heeft zelf ook mensen in vaste dienst.

Waardoor onderscheidt Détech zich van andere partijen in de markt?

  • Wij hebben ons gespecialiseerd in techniek, met name automotive en machinebouw.
  • Onze interne medewerkers zijn hoog opgeleid, ervaren en kennen hun klanten
  • Persoonlijke benadering: Wij denken mee!
  • Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit

Hoe kan ik solliciteren/inschrijven?

Door het invullen van het online sollicitatieformulier en daarbij je (Word-) CV te uploaden. Dit kan via de knop Schrijf je in! of bij de betreffende knop bij een vacature.

Hoe zijn de arbeidsvoorwaarden bij Détech?

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Omdat onze medewerkers op den duur vaak een contract krijgen bij de opdrachtgever zijn deze vaak afgestemd op de arbeidsvoorwaarden van onze opdrachtgever.

Hoe lang duurt het voordat Détech een baan voor me heeft gevonden?

Dat hangt af van uw opleiding en ervaring en van de actuele situatie op de arbeidsmarkt. Détech bespreekt na uw inschrijving hoe uw kansen liggen op de arbeidsmarkt. Zien we geen mogelijkheden dan vertellen we dat eerlijk.