Een kijkje achter de schermen bij Détech

Kijkje achter de schermen bij Détech | Technisch Detacheringsbureau in Eindhoven

Benieuwd hoe wij de dag doorkomen en hoe het is om te werken bij Détech? Wij geven je graag een kijkje in onze keuken. Ga vandaag een dag op pad met onze senior accountmanager Ruud! Zijn dag is er een van veel variatie waarin hij zijn zakelijke inzicht en kennis van zaken feilloos combineert met zijn persoonlijke aandacht voor zijn kandidaten, klanten en teamleden.

1. De Kandidaat Voorbereiding – “De Perfecte Start”

Onder het mom van ‘een goede voorbereiding is het halve werk’, bereiden we kandidaten zorgvuldig voor op hun sollicitatiegesprek. Vandaag start ik daarmee mijn dag. Hoewel de kandidaat waarmee ik vandaag om tafel zit veel ervaring heeft binnen zijn functie als Mechanical Engineer, is de bedrijfsstructuur van het bedrijf waar hij graag aan de slag wil anders dan hij gewend is. Ik neem alle details over de functie, de bedrijfsstructuur en cultuur zorgvuldig met hem door. Natuurlijk geef ik ook tips, beantwoord ik al zijn vragen zo goed als ik kan en spreek ik hem goede moed in. Ik weet namelijk zeker dat dit een hele goede match gaat zijn, zolang hij maar zichzelf blijft en zich niet laat belemmeren door zijn bescheiden, bijna verlegen karakter. 

2. YellowYard in Actie – “Alle Informatie bij de Hand”

Bijzonderheden die tijdens het gesprek naar voren zijn gekomen en mijn persoonlijk notities, notuleer ik in ons CRM systeem. Hierin worden alle details vastgelegd, zodat niets verloren gaat. Alles wat we bespreken, elk gesprek, elke e-mail, het staat hierin zorgvuldig gearchiveerd. Het maakt ons efficiënter en zorgt dat we nooit iets over het hoofd zien. Bovendien blijven we vaak lang verbonden met kandidaten die voor ons werken. Dan kan het heel handig zijn om een stukje geschiedenis terug te halen.

3. Teams meeting – “Evaluatie en Samenwerking”

Ter voorbereiding op het volgende gesprek, zet ik mijn camera aan en mijn headset op. Met regelmaat ondersteunen we kandidaten en opdrachtgevers namelijk tijdens evaluatiegesprekken. Vandaag vindt deze plaats via teams. Ik begeleid het gesprek zodat de behoeften en verwachtingen van beide partijen helder ter tafel gebracht worden en we concrete doelen stellen voor de volgende periode. Gelukkig zijn zowel kandidaat en opdrachtgever zeer tevreden met elkaar en zien zij de toekomst rooskleurig tegemoet! 

4. LinkedIn, De Bron van Kennis – “De Sociale Schatkist”

Iets waar ik iedere dag even de tijd voor neem; het checken van LinkedIn. LinkedIn is voor mij niet alleen een platform om mijn netwerk te onderhouden en uit te breiden, het is ook een platform waar veel nieuws te vinden is over de arbeidsmarkt, klantrelaties, maar ook een manier om nieuwe vacatures of interessant talent te scouten. Een belangrijke kennisbron dus die me op de hoogte houdt en tegelijkertijd deuren kan openen. Wil jij op de hoogte blijven van Détech nieuws? Volg dan zeker onze pagina!

6. Onboarding nieuwe collega – “Welkom in de Detech-familie”

Altijd leuk! Ik mag vandaag een nieuwe collega welkom heten. Aangezien ik al geruime tijd meeloop bij Détech, weet ik hoe het hier reilt en zeilt. Na een kort rondje op het kantoor, gaan we onder het genot van een goed bakkie koffie samen in gesprek. Naast de wat praktischere zaken en de werkwijze binnen Détech, bespreken we ook wat ons als persoon drijft en leren we elkaar als mens beter kennen. Een leuke aftrap! Zodra hij een beetje gesetteld is hier, stellen we hem graag aan je voor. 

7. BBQ-voorbereiding – “Work hard, play hard”

Wij vinden het belangrijk om met regelmaat samen te komen met onze gedetacheerde medewerkers. Het is niet alleen gezellig om elkaar met regelmaat te treffen en elkaar bij te praten over ontwikkelingen, maar het is voor ons ook echt een belangrijke manier om onze waardering te tonen. Op dit moment zijn we bezig met de organisatie van een BBQ ter afsluiting van de zomer. Samen met Eva en Rolf regelen wij alles daaromheen; van de uitnodiging, tot het inkopen en de decoratie. Super leuk om te doen! En natuurlijk sluiten we het einde van deze organisatie-sessie op vrijdagmiddag af met een klein borreltje met het hele team!

Klinkt als een feestje toch? Dat is het ook!

Voor mij is iedere werkdag een feestje! Ik kom super leuke uitdagingen tegen, kan mijn kennis inzetten om andere mensen te helpen en heb veel persoonlijk contact met een verscheidenheid aan mensen uit verschillende hoeken. Als energiek, ambitieus en sociaal persoon is dat een ideale mix. 

Zou dat ook wat voor jou zijn? Of wil je eens als kandidaat of opdrachtgever met me sparren over de mogelijkheden die ik jou kan bieden? Dan nodig ik je heel graag uit voor een bakje koffie! Ik sta altijd open voor nieuwe collega’s, technisch talent of technische bedrijven om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen. Neem dus gerust contact met me op!

Groet,
Ruud van der Velden