Detacheren na jouw Studie: De perfecte keuze voor technische professionals

Detacheren na studie goede keuze

Gefeliciteerd! Je hebt jarenlang hard gewerkt en bent nu klaar om alles wat je geleerd hebt in te gaan zetten in de praktijk. Maar, voordat je in het diepe duikt, begrijpen we dat je ook wilt genieten van een welverdiende vakantie en jezelf wilt opladen voor de volgende fase van jouw leven. Misschien twijfel je ook nog wel over je volgende stap. Na je vakantie aan de slag gaan op basis van een detacheringsmodel, is dan een perfecte manier om te starten! Bovendien, regelen wij alles voor je terwijl jij geniet van je vakantie. Het enige wat we van je nodig hebben, zijn je opleidingsniveau, je wensen en je ambities. Dan zorgen wij ervoor dat je na je vakantie direct aan de slag kunt bij de meest interessante bedrijven.  

Waarom detacheren na je studie een goede keuze is

Als het gaat om technische beroepen, biedt detacheren een scala aan voordelen die jouw carrièrepad kunnen versterken en jouw kansen op succes vergroten. Wanneer je kiest voor detacheren via Détech, worden wij namelijk je werkgever en werk je voor externe opdrachtgevers aan projecten van jouw keuze. Dit stelt je in staat om te onderzoeken wat voor type functie en bedrijf het beste bij je past, terwijl je de voordelen en de zekerheid geniet van een dienstverband. Wij hebben alle belangrijke voordelen voor je op een rij gezet:

1. Je doet in no-time (veel verschillende) ervaring op

Na je studie is het belangrijk om ervaring op te doen. Detacheren biedt je de unieke kans om te werken bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren. Door deze diversiteit kun je jouw vaardigheden en kennis uitbreiden en jezelf ontwikkelen als een veelzijdig technisch professional. Je kunt werken aan uiteenlopende projecten en innovatieve technologieën verkennen, waardoor je waardevolle ervaring opdoet die jouw veelbelovende carrière mogelijkheden opleveren.

2. Je groeit en ontwikkelt jezelf sneller als technisch professional 

Het begin van jouw carrière is cruciaal voor jouw groei en ontwikkeling. Detachering biedt je de kans om snel een indrukwekkend CV op te bouwen. Door te werken aan diverse projecten bij verschillende bedrijven, leer je je snel aan te passen aan nieuwe omgevingen en technologieën, leer je van verschillende ervaren professionals, toets en stuur je je kennis en vaardigheden actief bij en ontdek je nieuwe technieken en branches. Zo kun jij jezelf in een sneltreinvaart verder ontwikkelen en je waarde op de arbeidsmarkt vergroten.  

3. Je ontdekt welke werkomgeving het beste bij je past

Detacheren biedt je de mogelijkheid om te ontdekken welke werkomgeving het beste bij jou past. Door bij verschillende bedrijven te werken, kun je namelijk in de praktijk ervaren wat de verschillen zijn tussen werken bij een start-up, een multinational of een bedrijf in een specifieke niche markt. Deze ervaring stelt je in staat een weloverwogen beslissing te nemen over jouw ideale werkomgeving voor de lange termijn.

4. Je bouwt snel een waardevol netwerk op

Detachering stelt je in staat om een waardevol professioneel netwerk op te bouwen. Je werkt samen met verschillende teams en ontmoet experts in jouw vakgebied. Dit netwerk kan van onschatbare waarde zijn voor de rest van je loopbaan en jouw persoonlijke en professionele groei bevorderen. 

5. Je bent flexibel en behoudt je vrijheid

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van detacheren is de flexibiliteit die het biedt. Je hebt controle over jouw carrière en kunt zelf kiezen welke opdrachten je wilt aannemen, natuurlijk onder begeleiding van onze accountmanagers die je adviseren en bijstaan. Met alle benodigde kennis binnen handbereik, heb je de vrijheid om de voor jou op dat moment juiste keuzes te maken, te ervaren hoe deze uitpakken en vervolgens bij te stellen indien wenselijk.  

6. Je krijgt stabiliteit en zekerheid 

Misschien ben je bezorgd over stabiliteit en zekerheid bij detachering. Maak je geen zorgen! Wij hebben langdurige samenwerkingsverbanden met een breed scala aan organisaties uit de regio, van innovatieve start-ups tot grote technische multinationals, die voortdurend op zoek zijn naar technisch talent. Aan werk dus geen gebrek! Hoewel je werkt bij externe bedrijven, kom je bij ons in dienst. Het contract dat je met ons aangaat bevat altijd een start- en een einddatum, een minimum aantal uren en een opzegtermijn van ten minste een maand. Detacheren geeft dus wel degelijk zekerheid. Bevalt een opdracht niet of stopt deze vroegtijdig? Dan hebben wij een doorbetalingsplicht en kijken we samen met jou naar een andere invulling voor de tijd die is overeengekomen in het contract. In de praktijk bestaat bovendien een grote kans dat onze arbeidsrelatie na een vastgestelde periode overgaat in een vast dienstverband. 

7. Je wordt actief ondersteund en bijgestaan

Wij ondersteunen onze specialisten continu en blijven jouw vaste sparringpartner en aanspreekpunt. We delen onze kennis, faciliteren in wenselijke cursussen of opleidingen en organiseren met regelmaat leuke en/of interessante ontmoetingen. Eenmaal aan het werk via Détech? Dan behoor je tot de Détech familie en staan we voor je klaar.

En wij doen al het werk voor jou!

Nog een groot voordeel van detacheren na jouw studie? Wij doen al het werk voor jou! Wij nemen het sollicitatieproces van je over en zorgen ervoor dat je alle ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Ons uitgebreide netwerk van bedrijven stelt ons in staat om de voor jou perfecte match te maken. Het enige dat jij hoeft te doen is je wensen en je ambities met ons te delen. 

Werken bij Détech betekent:

  • Uitdagende technische projecten voor MBO’ers, HBO’ers en WO’ers 
  • Een vaste, betrokken werkgever met desgewenst meerdere opdrachtgevers
  • Baangarantie en uitstekende secundaire voorwaarden
  • Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • De mogelijkheid om wenselijke cursussen of opleidingen te volgen
  • Flexibiliteit in het opnemen van vrije dagen en vrijheid in de manier van werken
  • Aandacht voor vitaliteit; mentaal en fysiek
  • Een hecht team met verwante of complementaire specialismen
  • We delen onze kennis en adviseren waar gewenst

Dus waar wacht je nog op? Neem direct contact met me op zodat wij voor je aan de slag kunnen en ervoor kunnen zorgen dat jij na je vakantie een vliegende start kunt maken met je carrière!!