Accountmanager Technische Detachering

Regio: Eindhoven

Functiegebied:

Branche:

Dienstverband: Fulltime, Parttime, Vast

Opleidingsniveau: Middelbaar onderwijs

Salaris min: € 0

Salaris max: € 0

Over de opdrachtgever

Détech Engineering is een ingenieursbureau met een grote diversiteit aan projecten en (vaste) banen in de machinebouw en automotive industrie. Een typisch Eindhovens no-nonsense bedrijf. Kleinschalig, met een persoonlijke aanpak en sterk verweven met de regio Eindhoven. Voor toonaangevende, nationale en internationale, hightech bedrijven uit de regio zoeken wij ambitieuze MBO’ers, HBO’ers en WO’ers die willen werken aan uitdagende projecten. 

Functieomschrijving

Als Accountmanager technische detachering, werk je samen binnen een hecht team van 2 ervaren accountmanagers en een recruiter zelfstandig aan de doelstellingen van Détech engineering b.v. In deze rol heb je contact met onze nationale en internationale opdrachtgevers in en rondom Eindhoven, waarvoor wij op project- en detacheringsbasis MBO’ers, HBO’ers en WO’ers werven, selecteren en beheren ten behoeve van een breed scala openstaande vacatures. Je bouwt zowel het kandidaten- als het klantenbestand verder uit met behulp van diverse portals, communicatie tools, mediamogelijkheden, sponsoractiviteiten, schoolbezoeken, lezingen, beurzen, bedrijvendagen, race- en studenten teams die wij ondersteunen, etc.

Een greep uit het takenpakket

Als Accountmanager bij Détech ben je verantwoordelijk voor zowel het binnenhalen van nieuwe klanten als het uitbouwen van bestaande relaties. Jij brengt technische professionals en vooraanstaande opdrachtgevers samen. Hoe? Door jouw eigen netwerk op te gaan bouwen in de techniek. Je bent verantwoordelijk voor een geografisch gebied in en rondom Eindhoven en met behulp van jouw collega’s weet je precies wat er waar speelt en wat er nodig is om nieuwe klanten binnen te halen. Jij staat in eerste instantie opgesteld om van prospects klanten te maken en dat doe je door verder te kijken dan de oppervlakte. Je doet moeite om te begrijpen hoe het bedrijf, bedrijfsproces en team echt in elkaar steekt, zodat je inzichtelijk krijgt wat voor hen de ideale kandidaat is. En dat wordt gewaardeerd. Zodra jij de prospect hebt omgetoverd tot klant, weet jij steeds weer de juiste match tussen technische professional en opdrachtgever te realiseren. Maar, daar houdt jouw functie niet op. Zodra jij de kandidaat hebt geplaatst, zorg jij ervoor dat hij/zij zich optimaal kan ontwikkelen in zijn/haar rol. Dat doe je door contact te blijven houden over zijn/haar ontwikkeling en loopbaanmogelijkheden.

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk en denk niveau;
 • Je beschikt over meerjarige ervaring in een vergelijkbare branche en/of functie;
 • Je hebt affiniteit met techniek, automotive en werktuigbouwkunde of vindt het interessant je hierin te verdiepen;
 • Je hebt oog voor verbeteringen en vernieuwingen rondom de bemiddelingsmarkt;
 • Je bent woonachtig in de regio Eindhoven;
 • Het is een pré als je over een groot netwerk beschikt.

Wij bieden jou

 • Uitdagende en afwisselende projecten bij gerenommeerde bedrijven;
 • Mogelijkheden tot vast dienstverband;
 • Leuke en/of interessant ontmoetingen met collega specialisten;
 • Een marktconform salaris en een uitstekende bonus/target;
 • Passende reisvergoeding;
 • 24 vakantiedagen;
 • Goede pensioenvoorziening;
 • Veel vrijheid, ruimte voor eigen initiatieven en ondernemerschap;
 • Een 4 daagse werkweek behoort tot de mogelijkheden.

Zou jij jezelf omschrijven als een gedreven, enthousiast en sociaal persoon? Ben jij een mensen-mens en word jij er gelukkig van om een goede match te realiseren voor zowel de klant als de kandidaat? Houd jij ervan om te werken in een klein team waarin de lijnen kort zijn? Wil jij jouw ervaring en netwerk als accountmanager uitbreiden door aan de slag te gaan in de branche van Automotive en Machinebouw? Dan horen wij graag van jou!

Solliciteer dan nu op de functie: Accountmanager Technische Detachering


Eigenaar foto

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Eva Boetzkes