R&D Engineer

Regio: Eindhoven

Functiegebied:

Branche:

Dienstverband: Fulltime, Vast, Detachering / Interim

Opleidingsniveau: Middelbaar onderwijs

Salaris min: € 3.500

Salaris max: € 4.750

Over de opdrachtgever

Onze klant richt zich op het verbeteren van mobiliteit, met een specialisatie in het ontwikkelen, testen en leveren van ombouwsets, voornamelijk gericht op rolstoel- en taxivervoer.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van voertuigaanpassingen, waarbij je rekening houdt met zowel de specificaties van het voertuig als de behoeften van passagiers en ombouwbedrijven. Dit kan variëren van het creëren van meer ruimte en gebruiksgemak tot het verbeteren van de toegankelijkheid, betrouwbaarheid en esthetiek.

Je vertaalt innovatieve ideeën naar gedetailleerde 3D-tekeningen, die vervolgens in onze eigen werkplaats worden omgezet in fysieke componenten. Hierbij wordt gelet op gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, uitstraling en efficiënte installatie. Als R&D Engineer werk je nauw samen met leveranciers om de door jou ontworpen onderdelen te laten produceren en ben je zelf betrokken bij het testen ervan, waardoor je een diepgaand begrip ontwikkelt van de praktische aspecten.

Uiteindelijk wordt er een prototype gebouwd en grondig getest voordat het product op de markt wordt geïntroduceerd. Onze klant beschikt over eigen testfaciliteiten om dit proces te faciliteren en te verzekeren van hoogwaardige resultaten.

Functie eisen

  • Minimaal een MBO opleiding richting werktuigbouwkunde of automotive;
  • Ervaring als R&D Engineer is een pré; 
  • Auto fan!

Wij bieden jou

  • Met plezier naar het werk;
  • Een goede balans tussen werk en privé; 
  • Flexibele werktijden en werkplek; 
  • Leuke uitjes met hele team! 

Ben jij onze nieuwe R&D Engineer? Heb jij een echte hands- on mentaliteit? En twee rechterhanden (af en toe)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer dan nu op de functie: R&D Engineer


Eigenaar foto

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Eva Boetzkes