Brengt flexibel technisch personeel samen

Jouw partner voor flexibel technisch personeel

Al meer dan 25 jaar detacheren we technisch personeel voor hightech bedrijven uit de regio Brabant. Met onze ervaring in de machinebouw en Automotive branche hebben wij een groot netwerk van ambitieuze starters tot senior specialisten. Als vaste strategische partner denken we actief met je mee over je langetermijnstrategie omtrent het flexibel op- en afschalen van technisch personeel. Vanzelfsprekend zijn we in staat snel te schakelen om onverwachte of tijdelijke capaciteitsproblemen. Bijvoorbeeld voor ziektevervanging, speciale projecten of extra ondersteuning bij drukte. Wij lossen dit voor je op.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bij het aannemen of aantrekken van technisch personeel houden we er rekening mee dat zij niet alleen beschikken over de nodige kennis, maar ook dat zij professioneel te werk gaan, geschikt zijn om flexibel en op projectbasis te werken en in staat zijn om mee te werken op het niveau dat onze opdrachtgevers gewend zijn.

Technisch personeel

Technisch personeel voor ieder project

Bij het aannemen of aantrekken van technisch personeel houden we er rekening mee dat zij niet alleen beschikken over de nodige kennis, maar ook dat zij professioneel te werk gaan, geschikt zijn om flexibel en op projectbasis te werken en in staat zijn om mee te werken op het niveau dat onze opdrachtgevers gewend zijn. Er vindt dan ook een zorgvuldige inventarisatie en selectie plaats wanneer wij technische professionals inzetten voor een project, zodat we altijd de best passende match kunnen maken.

Specialisaties

Werkwijze

Wij ontzorgen je in de zoektocht naar (tijdelijk) extra technisch personeel en organiseren het gehele traject van selectie tot en met een soepele start. Omdat de specialist bij ons in dienst is, blijven wij ook het vaste aanspreekpunt en regelen we bovendien alle werkgevers gerelateerde zaken omtrent het dienstverband. Wil je een specialist van ons in dienst nemen? Dan is dat altijd bespreekbaar.

Technisch personeel

Persoonlijk, direct, betrokken en afspraak is afspraak

Wij houden van een directe en persoonlijke aanpak. No-nonsense, to the point en afspraak is afspraak. Dat zijn wat ons betreft belangrijke pijlers voor het opbouwen van een solide relatie en partnerschap. 

Graag eens kennismaken? We ontmoeten je graag!