Is werken bij Détech echt wel zo leuk?

DAF Vacatures ingevuld

Wij kunnen wel zeggen dat het óntzettend fijn en leuk is om voor ons te werken. Maar goed, net als ik al eens aangehaald heb in mijn blog met LinkedIN tips, zeggen referenties van een ander veel meer. En dus, ging ik op bezoek bij een van onze medewerkers en interviewde hem over zijn ervaring met ons. En ja, dat is objectief want deze beste man valt onder de hoede van Rolf 😉 

Ow, en als je na het lezen van dit verhaal nu denkt: “Hey, die club is toch best wel goed!” Dan heb ik een tip voor je. Als je je nu namelijk bij ons inschrijft of solliciteert op een vacature, maak je kans op een ritje in een Lamborghini of een Ferrari. Ga jij met ons mee?

Afijn, lees eerst maar eens het succesverhaal van Ramon van de Vorst, werkzaam bij DAF, via Détech.

Hoe ben je ooit bij Détech terecht gekomen?

Is werken bij Détech echt wel zo leuk?

“Ik heb 13 jaar bij defensie gewerkt en daar verschillende opleidingen gevolgd tot monteur. Daarna heb ik verder gestudeerd aan de HAN en ben ik gaan rondkijken naar interessante functies. Via de website van Détech kwam ik met Rolf in contact. Die heeft me destijds aan een te gekke functie als Test Engineer Motoren bij DAF gedetacheerd. Na 4 jaar met plezier bij DAF gewerkt te hebben, werd het voor mij tijd om op goede wijze afscheid te nemen. Ik wilde liever dichterbij huis werken gezien de toen nog jonge leeftijd van mijn kinderen. Na enige tijd ging het echter toch weer kriebelen en zag ik bij Détech dat er wederom een vacature openstond voor een Test Engineer Motoren bij DAF. Ik heb die bewuste donderdag direct gesolliciteerd en was dinsdag alweer aangenomen.” 

En bevalt het nog steeds goed bij DAF?

“Jazeker! De cultuur op de afdeling waar ik werk is erg fijn. We werken echt samen als één team. We lachen veel, maar schieten elkaar ook snel te hulp. Het is ook mooi dat de verschillende generaties elkaar versterken; de oudere garde helpt de jongere medewerkers met sleutelen en andersom helpen zij de oudere medewerkers met technische systemen of dingen die via de computer horen te gaan. Het leuke is ook dat sommige collega’s, net als ik, marathons lopen en we dat kunnen delen. DAF doet bijvoorbeeld mee aan de business run waar we met verschillende medewerkers aan deelnemen.” 

Hoe bevalt Détech als werkgever?

“De communicatie is heel gemakkelijk en open. Rolf was en is mijn eerste aanspreekpunt. Dit verloopt altijd vlot en we hebben een goede klik. Tijd voor een grapje is er altijd en bij vragen wordt er heel snel gehandeld. Het voordeel van werken voor een detacheerder, is toch ook wel dat je de ‘lastige’ vragen omtrent de praktische zaken rondom het werken bij een organisatie, wat makkelijker kunt stellen zonder dat het de sfeer op de vloer beïnvloedt. Laten we eerlijk zijn, sommige vragen zijn namelijk niet leuk of makkelijk (Ramon lacht). Maar goed, bij Détech is dat nooit een issue.  Berry is het aanspreekpunt bij vragen over vakantiedagen, mijn salaris of contractueel gerelateerde zaken. Ook dit verloopt soepel en voelt heel prettig. Berry is evenals Rolf altijd behulpzaam en weet meestal ook direct te voorzien in de juiste antwoorden of dingen op te lossen waar nodig. 

Ik vind het ook tof dat jullie met regelmaat leuke dingen organiseren voor het personeel, zoals de dagen op het circuit of kerstborrels. De laatste twee jaar was dat wat lastiger in verband met Corona. Maar evengoed, staat er dan toch een Kerstpakket klaar dat jullie op ludieke wijze overhandigen. Super dat er zo’n open cultuur heerst en jullie zo met jullie medewerkers meedenken! Ondanks dat veel medewerkers natuurlijk bij diverse bedrijven of aan projecten werkzaam zijn, voelen we ons toch ook met elkaar verbonden.”

Heeft Ramon je overtuigd dat werken bij Détech echt wel zo leuk is als wij zeggen?

En wil jij dit als technische professional aan den lijve ondervinden? Solliciteer dan op een van onze beschikbare projecten en vacatures óf dien een open inschrijving in zodat we met je mee kunnen denken. Zoals ik al zei, maak je dan ook nog eens kans op een ritje in onze auto van de zaak. Ow, enne Ramon zoekt ook nog nieuwe collega’s! 

Dus, waar wacht je nog op! Ik hoop je snel te ontmoeten. 

Word de nieuwe collega van Ramon > Vacature Test Engineer Motoren
Solliciteer op een van onze beschikbare projecten of vacatures
Open inschrijving

Groet, Eva Boetzkes