Een frisse wind en nieuwe stappen

Een frisse wind en nieuwe stappen voor Détech Engineering

Het zal jullie misschien niet ontgaan zijn dat onze ‘Founding Fathers’ Joop Baltussen en Henri Baltussen wat minder vaak te zien zijn bij ons op kantoor of op onze tijdlijnen. Na bijna 30 jaar ziel en zaligheid in Détech te hebben gestoken, hebben zij besloten om een stapje terug te doen. Dat is zéker niet over één nacht ijs gegaan en zéér zeker niet zonder een tikje pijn in het hart. Want, zoals velen van jullie zullen weten, hebben Joop en Henri Détech al die jaren met veel passie, zorg en gedrevenheid gerund.

Détech is jaren geleden gestart vanuit een bevlogenheid om het anders te doen dan de ‘cowboys’ in onze business. Zowel Joop als Henri zette de mens op de eerste plaats. Met oprechte aandacht, zorg en interesse voor iedereen waar ze mee werkten, sloegen zij een ‘nieuwe’ weg in. 

Joop Baltussen: “Werken moet je… maar als je iets kunt doen wat je leuk vindt, op een manier waar je achter kunt staan, met mensen die dezelfde inborst hebben en een gezamenlijk doel nastreven. Dan is er toch niets mooiers!” 

Joop en Henri hadden niet als doel een imperium te bouwen, maar een familie. En dat zíjn we en dat blíjven we!  

We zetten dezelfde koers voort die Joop en Henri ooit gestart zijn en ons team nog steeds uitdraagt, alleen gaat er een beetje een frisse wind waaien. Net als onze opdrachtgevers, kennispartners, opleidingsinstituten en technische professionals dagelijks doen, is het namelijk ook voor ons tijd om te innoveren. En dus, hebben we de koppen bij elkaar gestoken om wat volgende stappen uit te stippelen waarvan het begin al is gemaakt… En natuurlijk, kijken Joop en Henri, zoals echte vaders betaamt, over onze schouders met ons mee.

Kijk jij ook even met ons mee?

Gisteren hebben we onze nieuwe website gelanceerd. Neem gerust een kijkje! Ook gaan we wat actiever inzetten op Social Media, zodat je ons op de voet kunt volgen. Doe dat dan ook gerust via LinkedIN, Instagram & Facebook

Wil je een keer bijpraten of kennismaken? Dan ben je van harte welkom op ons nieuwe kantoor op de Scherpakkerweg in Eindhoven. Bel of mail gerust om een afspraak te maken! Kun je meteen kennismaken met onze nieuwe college Eva, die onlangs als Junior recruiter bij ons van start is gegaan. 

Heel graag tot snel! 

Namens de Détech familie,