Technisch Detacheringsbureau in Eindhoven | Détech Engineering

System Integrator

Regio: Helmond

Functiegebied: Software / ICT

Branche: Elektro/Mechatronica

Dienstverband: Fulltime, Vast, Detachering / Interim

Opleidingsniveau: Hoger onderwijs

Salaris min: € 3.000

Salaris max: € 5.000

Over de opdrachtgever

Onze klantrelatie heeft ruim 100 medewerkers en is een internationale speler in de wereld van mechatronica. Als een echte netwerkregisseur ontwikkelen we samen met en voor onze klanten een diversiteit aan mechatronische machines en systemen die ze vervolgens ook seriematig bouwen. Enkele voorbeelden zijn systemen voor het aanbrengen van krimpfolie op verpakkingen, modules voor industriële 3D metaalprinters en robotisering in onder andere de agrofood.

Functieomschrijving

Als System Integrator ben je vanaf het begin van de productontwikkeling tot aan serieproductie betrokken bij de verificatie en validatie van de systeemarchitectuur. In de ontwikkelfase definieer je de meest effectieve unit- en eindtest strategie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de intake kwaliteit/test criteria en het (laten) verwerven van testmiddelen voor zowel proto bouw als serieproductie. In de bouwfase heb je de technische leiding bij de integratie van meerdere subsystemen in één systeem en vervolgens bij de uitvoering van de (FAT/SAT) testen, inclusief bijbehorende vrijgaven van het systeem. Als System Integrator ben je daarnaast verantwoordelijk voor de analyse en het (laten) oplossen van de gesignaleerde systeem issues, inclusief het beheren van de systeem configuraties met bijbehorende testdata.

In deze rol ben je werkzaam binnen het speelveld Systems en het speelveld Development & Engineering. Binnen het speelveld Systems worden nieuwe High Tech mechatronische concepten ontworpen met een doorkijk naar industrialisatie. Binnen het speelveld Development & Engineering worden klant-specifieke mechatronische systemen (door)ontwikkeld en uitgewerkt, vanaf specificatie tot en met gevalideerd prototype en serieproduct.

Functie eisen

  • HBO+ of Academisch werk- en denkniveau; 
  • Ervaring met het opzetten van een gestructureerd testtraject; 
  • Jij kan proactief acteren richting designers en module-eigenaren om de integratiefase soepel te laten verlopen (design for testability);
  • Rust creëren in de chaos door de juiste prioriteiten te stellen en tussentijds verstandig te rapporteren;
  • Stressbestendig. 

Wij bieden jou

  • Werken in een organisatie met een innovatief karakter; 
  • Werken in een echte mensenorganisatie; 
  • Fijne werksfeer in een moderne werkomgeving; 
  • Goede arbeidsvoorwaarden. 

Beweeg je liever op het raakvlak van meerdere disciplines (mechanisch, elektrisch, software, regeltechniek) dan in één vakgebied? Dan is dit een toffe functie voor jou!

Solliciteer dan nu op de functie: System Integrator


Eigenaar foto

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Ruud van der Velden