Mechanisch project Engineer

Regio: Eindhoven

Functiegebied: Engineering

Branche: Machinebouw

Dienstverband: Fulltime, Vast, Detachering / Interim

Opleidingsniveau: Middelbaar onderwijs

Salaris min: € 3.300

Salaris max: € 4.200

Over de opdrachtgever

Onze klant is een vooraanstaande Europees georiënteerde organisatie die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige oplossingen. Met hun uitgebreide aanbod van gespecialiseerde producten en diensten (WTB en E), zowel permanent als mobiel inzetbaar, hebben ze een bewezen staat van dienst als betrouwbare partner voor een breed scala aan klanten in Europa.

Functieomschrijving

In deze rol ben jij de onmisbare schakel in ons team en heb je een cruciale verantwoordelijkheid in het engineering proces. Vanaf het allereerste conceptontwerp tot aan de gedetailleerde productietekeningen: jij bent degene die het voortouw neemt en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.

Je gaat aan de slag met uitdagende projecten op het gebied van buitenbeveiliging, waarbij je klantspecifieke toepassingen volledig naar wens uitvoert. Samen met ons projectteam coördineer je het gehele interne proces van A tot Z en breng je nieuwe projecten tot leven.

Met Inventor als jouw gereedschap, creëer je gedetailleerde deeltekeningen voor onze samengestelde producten. Je zorgt voor technische specificaties, stelt montage-instructies op en verzorgt projectrapportages voor onze projectleider.

Functie eisen

  • Een afgeronde technische mbo/hbo diploma; 
  • Relevante ervaring in 3D tekenen en het creëren van ontwerpen vanaf het begin, samen met het opstellen van deeltekeningen; 
  • Ervaring met Inventor en AutoCAD is een grote pré; 
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar. 

Wij bieden jou

  • Een inspirerend en dynamisch team met enthousiaste en deskundige collega’s, waar je je meteen thuis zult voelen;
  • Een aantrekkelijk salaris dat jouw waarde erkent;
  • Fantastische voordelen, zoals een overwerkregeling, reiskostenvergoeding en jaarlijks 8% vakantiegeld, om volop van het leven te kunnen genieten;
  • Een goede balans tussen werk en privé; 
  • Werken aan toffe projecten; 
  • Geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder maar liefst 40 vakantiedagen en nog veel meer! 

Ben jij georganiseerd en heb jij een uitstekend oog voor detail? Weet jij kalm te blijven onder druk? Top, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Solliciteer dan nu op de functie: Mechanisch project Engineer


Eigenaar foto

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Paul Cattenstart