Technisch Detacheringsbureau in Eindhoven | Détech Engineering

Onze blogs

Testing & Homologation Teamleider

In deze functie ga je aan de slag met het ondersteunen en coördineren van de Test- en Prototype Engineers. Je gaat samen met jouw collega’s voertuig-, systeem- en componenttesten uitvoeren. Nadat je de verschillende gegevens hebt ontvangen, zorg jij voor een homologatie bij bijvoorbeeld de RDW. 
Natuurlijk is jouw w…

Lees verder »

Quality Engineer

Als Quality Engineer draag je bij aan de voortdurende verbetering en vernieuwing van producten en processen om de hoogste kwaliteit voor de klanten te garanderen.

Lees verder »

Quality Manager

In de functie van (startend) Quality Manager krijg je de verantwoordelijkheid om de kwaliteitsnormen binnen de organisatie te handhaven, terwijl je ondersteuning ontvangt van de Quality afdeling. Je zult werken aan het verbeteren en toepassen van diverse kwaliteitsmanagementsystemen.

Lees verder »

Directie secretaresse

Als directiesecretaresse ondersteun je de Assistant Chief Engineers van de internationale afdeling Global Powertrain Engines door het zelfstandig uitvoeren van administratieve, ondersteunende en organisatorische taken.

Lees verder »

Lead Engineer

Als Lead Analysis Engineer ben jij de specialist op het gebied van analyses. Bovendien geef je technische begeleiding aan onze FEM engineers en fungeer je als coach.

Lees verder »

Lead Test Operator

Als Lead Test Operator leid je het team om deze tests succesvol uit te voeren volgens de geldende protocollen en interne richtlijnen, waarbij je verantwoordelijk bent voor het proces. 

Lees verder »

Installatie Monteur Camerasystemen

In deze functie word je begeleid door een ervaren monteur om het vak te leren, waarna je intern wordt opgeleid tot zelfstandige monteur die complete installaties kan bouwen, met de mogelijkheid om na zes maanden op onze kosten je C-rijbewijs te halen.

Lees verder »