Werkwijze

Bij ons aan de slag!

Détech is gespecialiseerd in het detacheren, werven & selecteren van technische professionals op MTS-, HTS- en TU-niveau. Wij werken nauw samen met diverse nationale en internationale technische bedrijven met name in de regio Eindhoven.

Ben jij op zoek naar een te gekke functie bij een gerenommeerd bedrijf? Check us out!

Specialisatie

Hoe werkt het?

Wij zijn continue op zoek naar goede technici voor onze opdrachtgevers. We praten je graag bij over de mogelijkheden! Nadat je je hebt ingeschreven volgt een gesprek om een compleet beeld te krijgen van je kennis, ervaring en ambities. Vervolgens kijken we samen welke functies en opdrachtgevers hierbij passen en stellen we je voor aan één of meer van onze opdrachtgevers. Daarop volgt veelal een introductiegesprek bij de opdrachtgever.
Tip: 
Als je bent ingeschreven houden wij je op de hoogte van nieuwe vacatures en heb je een pré.

Aan de slag

Hierna volgt meestal een 2e gesprek met toekomstige collega’s of teamleider waar uitgebreider over de functie verteld wordt. Wanneer alle partijen groen licht geven gaan we er ‘werk van maken’ (of de afspraken op papier zetten.) Meestal wordt gestart met een tijdelijk contract en krijg je daarna een vaste baan bij Detech of bij de opdrachtgever. Soms gaat het om een klus (tijdelijk) of wil de opdrachtgever zelf een contract aanbieden.

Binnen enkele weken na je eerste werkdag bespreken we hoe het op je nieuwe werkplek gaat. Daarna wordt regelmatig officieel en/of informeel bijgepraat over de dingen die belangrijk zijn Onze accountmanagers blijven je aanspreekpunt op de werkplek.En voor andere vragen staat de backoffice voor je klaar.